Guest book

Fam de Bondt18-08-17 - 09:04

Vandaag laatste dag in le cabanon, wat een heerlijk provencaals huisje, alles wat je nodig hebt is aanwezig en van het zwembad hebben we met deze warme dagen veel gebruik gemaakt. We hebben van onder de plantanen genoten van de rustige omgeving. We zij naar de boerenmarkt in reillene, de brocantemarkt in celeste, en naar historische steden als silion geweest. Ook de kust bij Marseille en Cassis was prachtig. En we hebben de lavendelvelden gezien (lavendelmuseum is een must see) . Ook rousillion met zijn rood gele okhre bergwanden is een bezoek waard. Maandag waren we aangeschoven voor het diner bij Rixt en Imco, en hebben heerlijk lokaal gegeten met een goed en gezellig gezelschap. Rixt en Imco het was top dank jullie wel en tot ziens. Grt Pettrie Evelien en Elise
Yvonne de Groot / Willem Baas10-04-17 - 21:38

Beste Rixt en Imco,

Afgelopen week (1 april tot 8 april) waren wij in le Cabanon. Wat hebben wij genoten van ons verblijf. Een prachtig en comfortabel huisje met een uitzicht waar je nooit genoeg van krijgt! We hebben mooie wandelingen gemaakt, markten bezocht en genoten van de rust bij le Cabanon. Op de laatste dag nog een glaasje gedronken in ´het grote huis´, waar we de generale repetitie van de nieuwe expositie in de galerie van Alien mochten bijwonen. Kortom, een zeer geslaagde week en voor herhaling vatbaar. Wij wensen jullie een goed seizoen toe en wat ons betreft: tot ziens!

hartelijke groeten van Yvonne en Willem.
Ageeth Houwing / Auke Bouwman07-03-17 - 23:10

Zojuist jullie prachtige huis aan een vriendin aangeraden en weer even op de website gekeken. En ik zie dat we nog niets in het Gastenboek hebben geschreven. We waren in oktober bij jullie en hebben genoten van jullie gastvrijheid, het geweldige onderdak, Reillanne en al het moois van de Provence. Graag tot een volgende keer!
Http: / / Www. Chirurgie-Plastique-France. Com05-10-16 - 14:47

.
Http: / / Www. Medespoir. Be05-10-16 - 12:47

.